Кога Животот Беше Приказна

кога Идилата ќе заврши,тогаш остануваат само приказните

 • Кликни за страната
 • Кара Севда

  чудна е хартијата на која што пишува животот,понекогаш и невидливото мастило е со боја на крв

 • Кликни за страната
 • Приказна која нетребало никогаш да биде раскажана

  каде е границата на злото човеково.......или воопшто не постои.

 • Кликни за страната
 • Почитувани Посетители

  ви посакувам добредојде.
  тука се дадени интегрални делови од Романите на Никодин Чернодримски,кој доколку во се допаднат бесплатно можете да ги преземете.


  Креативе Комонс
  е сајтот каде што се поставени делата за бесплатно преземање